Špízy z mletého masa se schwarzwaldskou šunkou a salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Mleté maso na grilu nemusí znamenat jen burgery. Šéfkuchař Roman Paulus griluje i špízy z mletého hovězího a vepřového masa obalené v cuketě a schwarzwaldské šunce. Kromě toho, že zjistíte, jak správně připravit špízy na gril, naučíte se i jednoduchý trik, jak grilovat s třískami namočenými ve vodě, abyste svým jídlům dodali lehce uzený nádech. Nakonec si s Romanem Paulusem připravíte i tabbouleh – oblíbený blízkovýchodní salát z bulguru, nasekané petržele, červené cibulky a rajčat. Máte raději grilování, nebo uzení? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/spizy-z-mleteho-masa-se-schwarzwaldskou-sunkou-a-salatem-tabbouleh

Suroviny:
Tabbouleh:
- 1 hrst bulguru Campo Largo
- 4 hrsti listové petržele
- 16 cherry rajčat
- 1 červená cibule
- 1 lžička mleté skořice Kania
- 1 citron (šťáva)
- 4 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
Špízy:
- 600 g mletého masa mix 50:50 Řezníkova čerstvá porce
- 1 lžíce sušeného oregana Kania
- 4 lžíce pažitky
- 2 cukety
- 16 plátků schwarzwaldské šunky Dulano Selection
- 4 červené špičaté papriky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe