Stále vaříte květák? Zjistěte, jak ho správně připravit.

Stále vaříte květák? Zjistěte, jak ho správně připravit.

Ingredience:
květák - 1 kg
převařená voda - 1 l
POČKÁME 10 minut
vejce - 3 ks
sůl - 10 g
olivový olej - 20 ml
mouka - 60 g

na smažení:
olej - 30 ml
cibule - 70 g
zelená paprika - 70 g
červená paprika - 70 g
mrkev - 70 g
rajče - 100 g
houby - 200 g
sůl - 7 g
černý pepř - 5 g
sladká paprika - 5 g
máslo - 20 g
sýr čedar - 200 g
Velikost formy 20 X 28 cm
PEČEME na 180 °C/30 minut

na omáčku:
Řecký jogurt - 150 g
koriandr - 100 g
olivový olej - 30 ml
ocet - 20 ml
citronová šťáva - 20 ml
pikantní pepř - 15 g
česnek - 3 stroužky
kmín - 3 g
sůl - 3 g
černý pepř - 3 g

Následuj nás na:
Youtube: https://www.youtube.com/c/Chutn%C3%BDTV
Facebook: https://www.facebook.com/Chutny.TV/
Instagram: https://www.instagram.com/chutnytv/