Šťavnatá krkovička s gorgonzolou a opékanými brambory - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krkovička patří mezi jedno z nejoblíbenějších mas, zejména díky své šťavnatosti. Receptů na vepřovou krkovici znáte patrně hodně, ale vyzkoušejte i tento od šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Ukáže vám, jak správně krkovici naporcovat, naklepat i jak nařezat šlachy, aby se plátky masa při opékání nestahovaly. Maso si pak vychutnáte s opečenou červenou cibulí, rozmarýnem, aromatickou gorgonzolou a hlavně se skvělou přílohou v podobě opečených brambor s voňavými bylinkami. Jak si krkovičku nejraději připravujete vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/stavnata-krkovicka-s-gorgonzolou-a-opekanymi-brambory

Suroviny:
Opékané brambory:
- 800 g brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý rozmarýn
- 50 g másla Pilos
- 1 lžička mleté sladké papriky Kania
- 1 hrst rukoly
- ¼ citronu (šťáva)
Šťavnatá krkovička:
- 600 g vepřové krkovice bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
- 1 červená cibule
- 3 stroužky česneku
- čerstvý rozmarýn
- 50 g másla Pilos
- 100 g gorgonzoly Lovilio
- ¼ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe