Šťavnatá vepřová panenka s kuřecími játry a chřestem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, co je to špargľa? Pod tímto na první pohled matoucím pojmenování se neskrývá nic jiného než v Česku i na Slovensku oblíbený chřest, ze kterého připravil recept šéfkuchař Marcel Ihnačák. Kromě chřestu, který se naučíte v tomto video návodu i správně očistit, v receptu najdete hlavně spoustu masa – dokonce dva druhy. Tím prvním je šťavnatá vepřová panenka, kterou doplní kuřecí játra. Tato na první pohled neobvyklá kombinace vytvoří nakonec výbornou chuť, kterou doplní už jen několik dalších přísad, mezi kterými je například lahůdková cibulka nebo čerstvá šalvěj. A samozřejmě ještě bílé víno! Vyzkoušíte tento recept?

Suroviny:
• 200 g zeleného chřestu
• 1 svazek lahůdkové cibulky
• 200 g vepřové panenky
• 200 g kuřecích jater
• olivový olej Primadonna
• keramický mlýnek s mořskou solí Kania
• keramický mlýnek s pepřem Kania
• čerstvá šalvěj
• 3 stroužky česneku
• 150 g cherry rajčat (mix barev)
• 50 g másla Pilos
• 100 ml bílého suchého vína
• čerstvá listová petržel

Nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/stavnata-veprova-panenka-s-kurecimi-jatry-a-chrestem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe