Šťavnaté hovězí fašírky s bryndzovým dipem - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí fašírky (nebo také jednoduše hovězí karbanátky) jsou skvělým jídlem, které snadno připravíte a dochutíte přesně tak, jak to máte nejraději. Šéfkuchař Marcel Ihnačák je tentokrát připravil na grilu ze směsi mletého masa, lahůdkové cibulky, česneku a rozmarýnu. Jako příloha skvěle poslouží netradiční grilovaná kořenová zelenina a extrémně jednoduchý bryndzový dip, na který vám postačí zakysaná smetana, bryndza a trocha nasekané pažitky. Už jste někdy poctivé fašírky vyzkoušeli? A jak vám chutnaly?

Suroviny:
· 500 g mleté hovězí maso Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 vejce „M“
· 2 lžíce strouhanka Belbake
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 4 stroužky česnek
· čerstvý rozmarýn
· olivový olej Primadonna
· ½ celer
· 4 mrkev
· 4 kořenová petržel
· čerstvý tymián
· 250 g zakysaná smetana Pilos
· 125 g bryndza Pilos
· čerstvá pažitka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/stavnate-hovezi-fasirky-s-bryndzovym-dipem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava mletého masa
1:30 Příprava karbanátků
1:48 Příprava zeleniny a karbanátků na gril
3:03 Brynzový dip
3:50 Servírování