Šťavnatý steak s pečenými brambory - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak připravit opravdu šťavnatý steak? Šéfkuchař Marcel Ihnačák ví, jak na to, a rád se o to podělí. Připravil recept na skvělý rumpsteak s přílohou v podobě pečených brambor s pórkem, česnekem, sušenými rajčaty a brynzou. Společně s hovězím steakem je doplní lehký salát z rukoly a pórku – lehce zakápnutý citronovou šťávou. Oběd nebo večeře pro milovníky masa je na stole! Z jaké části hovězího máte nejraději steaky vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/stavnaty-steak-s-pecenymi-brambory-bryndzou-a-susenymi-rajcaty

Suroviny:
- 2 rump steaky Inisvale
- 400 g brambor
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 pórek
- 4 stroužky česneku
- 1 hrst sušených rajčat v oleji Baresa
- 125 g bryndzy Pilos
- 2 lžíce másla Pilos
- čerstvá listová petržel
- 1 hrst rukoly
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe