Steak chuleton s chřestem, prosciuttem a kozím sýrem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Víte, co je to steak chuleton? Šéfkuchař Marcel Ihnačák vám to prozradí a také poradí, jak si ho připravit s chřestem, prosciuttem a kozím sýrem. Naučíte se, jak správně očistit chřest, jak krásně opéct hovězí steak nebo jak připravit přílohu z restovaného chřestu. Kromě toho do přílohy používá Marcel Ihnačák i sušená rajčata, česnek a mandlové lupínky. Když vše nakonec zakápnete trochou citronové šťávy, bez pochyby si skvěle pochutnáte! Jak máte steaky nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/steak-chuleton-s-chrestem-prosciuttem-a-kozim-syrem

Suroviny:
- 400 g (2 kusy) steaku chuleton
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 plátky másla Pilos
- 100 g čerstvého kozího sýra Pilos
- 1 citron
- 2 plátky prosciutta crudo Dulano Selection
- 200 g zeleného chřestu
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce sušených rajčat Baresa
- 1 lžíce mandlových blanšírovaných plátků Belbake
- 1 hrst polníčku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe