Steak s chilli-mátovým máslem a pečenými bramborami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravíte-li šťavnatý steak s pečenými bramborami, nemůžete nikdy šlápnout vedle. Doplníte-li tento pokrm pikantním máslem, naservírujete svým hostům skutečnou delikatesu. Vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na steak s chilli-mátovým máslem a pečenými bramborami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/steak-s-chilli-matovym-maslem-a-pecenymi-bramborami

Nákupní seznam
2 irské steaky (sirloin nebo Rib Eye) Inisvale
1 červená a ½ žluté pálivé papričky
1 hrst čerstvé máty
70 g másla Pilos
1 stroužek česneku
20 g sýra grana padano Lovilio
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
350 g brambor
extra panenský olivový olej Primadonna
50 sýra cheddar Valley Spire
1 hrst petrželové natě
1 hrst salátových listů mix
3 lahůdkové cibulky
1 citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe