Steak ze svíčkové s bramborami plněnými brynzou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak udělat steak, kterým potěšíte i toho největšího gurmána? To nám ukáže šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak připravit steak ze svíčkové, jak na pečené brambory s brynzou a samozřejmě jak dlouho steak péct. Připravte si kus kvalitního hovězího, velké brambory, prosciutto a čerstvý kopr a pochutnejte si na neobvyklé kombinaci steakové a slovenské tradiční kuchyně.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/steak-ze-svickove-s-bramborami-plnenymi-brynzou

Suroviny:
-2 steaky z hovězí svíčkové Řezníkova čerstvá porce
-2 velké brambory
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-100 g brynzy Pilos
-2 lahůdkové cibulky
-1 stroužek česneku
-čerstvý kopr
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-4 plátky prosciutto crudo Dulano Selection
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-2 lžíce másla Pilos
-½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe