Štika konfitovaná v přepuštěném másle s holandskou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Konfitování je způsob přípravy masa, který si většina lidí nejčastěji spojuje s drůbeží. Zkusili jste ale už někdy konfitovanou štiku? Maso štiky není tučné, a tak se k jeho přípravě konfitování skvěle hodí. Šéfkuchař Roman Paulus proto natočil recept na štiku konfitovanou v přepuštěném másle. Jako přílohu můžete vyzkoušet dušenou kořenovou zeleninu s brambory a bylinkami (Roman Paulus použil petrželovou nať, ale skvěle se hodí i kopr). Celý recept dokončíte klasickou holandskou omáčkou a můžete si začít pochutnávat! Už jste někdy konfitovanou rybu vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/stika-konfitovana-v-prepustenem-masle-s-holandskou-omackou

Suroviny:
Ryba:
- 600 g filetů ze štiky bez kůže
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 3 stroužky česneku
- 4 stonky bazalky
- 500 ml ghí přepuštěného másla Milbona
Příloha:
- 2 lžíce másla Pilos
- 100 g celeru
- 100 g mrkve
- 100 g řapíkatého celeru
- 2 lžíce vody
- 400 g malých brambor + 1 velká
- 100 g pórku
- hrst čerstvých bylinek (petržel, bazalka)
- holandská omáčka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe