Strapačky s domácími škvarky a kysaným zelím - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dostali jste chuť na tradiční staročeský recept? Právě jste ho našli! ️ Šéfkuchař Roman Paulus se tentokrát ponořil do staré české kuchyně a připravil strapačky s restovanou cibulí, zelím a škvarky. Díky jednoduchému video návodu se naučíte, jak připravit správné bramborové těsto i jak orestovat zelí (které je plné vitaminů) na sádle. Strapačky chutnají skvěle jako samostatný hlavní chod, ale pochutnáte si na nich i jako na příloze k masu a uzeninám. Navíc si vystačíte s poměrně levnými surovinami, i když na chuti rozhodně šetřit nebudete! Jaký je váš oblíbený poklad staré české kuchyně?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/strapacky-s-domacimi-skvarky-a-kysanym-zelim

Suroviny:
- 1 kg vepřového hřbetního sádla
- 300 g brambor
- 300 g hrubé mouky Belbake
- 200 g polohrubé mouky Belbake
- 3 vejce „M“
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 250 ml plnotučného mléka Pilos
- 1 větší cibule
- 200 g kysaného zelí Chef Select
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lahůdkové cibulky


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe