Studený roastbeef s cuketovými hranolky v mandlích - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Roastbeef (nebo také rostbíf) je jeden z nejlepších kusů hovězího masa, na který můžete v kuchyni narazit. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na pomalu pečený hovězí nízký roštěnec (jak se roastbeefu také říká), který hravě zvládne každý kuchař, jen k tomu bude potřebovat vpichový teploměr a trochu trpělivosti. ⏳ Dlouhá doba pečení totiž roastbeefu zajistí opravdu křehkou strukturu. Mezitím, co se maso bude péct, zvládnete připravit i cuketové hranolky s parmazánem a bylinkovou salsu s hrubozrnnou hořčicí a sekanými rajčaty, se kterými budete rostbíf podávat. Dejte nám pak do komentářů vědět, jak se vám to povedlo!

Suroviny:
Roastbeef:
· 800 g hovězího nízkého roštěnce vcelku
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· rostlinný olej Vita D'or
· čerstvý rozmarýn
· čerstvý tymián
· extra panenský olivový olej Primadonna
Cuketové hranolky:
· 1 cuketa
· 2 vejce „M“
· 50 g parmazánu Parmigiano Reggiano Italiamo
· 100 g mandlí Belbake
Bylinková salsa:
· 40 g čerstvých bylinek (pažitka, bazalka, koriandr, petržel)
· 1 větší rajče
· 1 stroužek česneku
· 1 pálivá paprička
· 2 lžíce jablečného octa
· 2 lžíce citronové šťávy
· 1 lžíce hrubozrnné hořčice ve skle Kania
· 100 ml extra panenského olivového oleje Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/studeny-roastbeef-s-cuketovymi-hranolky-v-mandlich

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava roastbeefu
0:41 Opékání masa
0:52 Přidání bylinek
1:04 Vložení masa do trouby
1:47 Cuketové hranolky
2:39 Bylinková salsa
3:33 Nakrájení roastbeefu
4:03 Servírování