SUCHÁRKY! - Recept | Když Vaří Babička

Podrobný recept na Suchárky:
Budeme potřebovat:
4 bílky
100 g moučkového cukru
100 g hladké mouky
100 g mandlí nebo lískových oříšků

Postup:
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně zašleháme cukr. Mandle nebo oříšky promícháme s moukou a opatrně, také po částech, vmícháme do připraveného sněhu. Směs přendáme do formy na srnčí hřbet a pečeme při 150° C dozlatova. Když těsto začne na stranách odstávat, zkoušíme propečení špejlí - nesmí lepit. Vychladlé vyklopíme, zabalíme do utěrky a necháme do druhého dne (lépe se krájí). Následně rozkrájíme na tenké plátky, které rozložené na plechu usušíme v troubě při teplotě 150°C.

Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram s #kdyzvaribabicka

Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb

Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK

obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com

© Když Vaří Babička, Hendys 2018