Sumeček africký se salátem, s broskvemi a parmezánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovat nemusíte jen flákoty masa, na rozpálený rošt se totiž skvěle hodí i ryby. Dokáže vám to šéfkuchař Marcel Ihnačák, který připravil recept na grilované filety sumečka afrického s lehkým letním salátem. Kromě toho, že se naučíte, jak správně nachystat rybu na gril, dozvíte se i jak namíchat svěží salát ze samých překvapivých ingrediencí – kromě salátových listů do něj přijde žlutý meloun, grilované broskve, rybíz a pražené vlašské ořechy. Celé kouzlo dokončí už jen pár kapek citronové šťávy a hoblinky parmezánu. Jaká grilovaná ryba je vaše nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/sumecek-africky-se-salatem-s-broskvemi-a-parmezanem

Suroviny:
- 1 hrst vlašských ořechů Alesto
- 2 broskve
- 200 g jemně zauzených filet sumečka afrického
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- ¼ melounu Cantaloupe
- 1 hrst červeného rybízu
- 1 hrst salátu mix
- 1 citron (šťáva)
- 1 hrst hoblinek parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe