Sumeček smažený v dýňových semínkách s fazolkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rybí pokrmy nemusí být nudné. Podívejte se na video Romana Pauluse a vyzkoušejte recept na smaženého sumečka. Doplňte ho dýňovými semínky, fazolkami a tatarskou omáčkou, které zvýrazní jeho chuť a doplní celý pokrm.
Viz recept Romana na sumeček smažený v dýňových semínkách s fazolkami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/sumecek-smazeny-v-dynovych-seminkach-s-fazolkami

Nákupní seznam
Tatarská omáčka
100 g majonézy Mikado
2 lžíce nakrájené šalotky
2 lžíce nastrouhaných kořeněných okurek Cornichons Freshona
2 lžíce sekané listové petržele
1 vejce "M"
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
ocet
lák z okurek dle chuti
Sumeček
500 g čerstvého sumečka afrického, filety
hladká mouka Castello na obalení
2 vejce "M"
strouhanka Castello na obalení
hrst štýrských dýňových semínek Alesto na obalení
přepuštěné máslo na smažení
řepkový olej Promienna na smažení
Fazolky
bio extra panenský olivový olej Primadonna na orestování
1 červená cibule
2 stroužky česneku
200 g mrazených zelených fazolových lusků Freshona
200 g červených fazolí Kidney v nálevu Freshona
8 cherry rajčat
listová petržel
8 malých brambor

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe