Sušené ovocné pláty - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Ovocný plát (nebo také ovocná kůže, jak se této dobrotě přezdívá) je skvělou svačinkou pro děti do školy, pro dospělé do práce nebo pro úplně kohokoliv, třeba na výlet. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak jednoduchá jeho příprava je. Budete potřebovat ovoce podle svého výběru (čerstvé nebo mražené), trochu skořice a výkonný mixér. Až budete mít směs hotovou, stačí ji už jen nanést na silikonovou podložku a nechat v troubě pár hodin sušit. Co už s výslednými pláty uděláte, je jen na vás. Pokud si dáte záležet, poslouží i jako pěkný jedlý dárek. Jaké další dobroty byste rádi dostali darem? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/susene-ovocne-platy

Suroviny:
- ovoce (jablka, švestky, …)
- mletá skořice

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe