Tagliatelle s kuřecím masem, brokolicí a petrželí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kuřecí maso se skvěle hodí k těstovinám, doplníte-li je brokolicí, petrželí, sušenými rajčaty a kozím sýrem, máte před sebou vynikající lehký pokrm.
Viz recept Romana na tagliatelle s kuřecím masem, brokolicí a petrželí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/tagliatelle-s-kurecim-masem-brokolici-a-petrzeli

Nákupní seznam
100 g kuřecích horních a spodních stehen Čerstvá porce
čerstvý kozí sýr Chene d´Argent
4 stroužky česneku
extra panenský olivový olej Primadonna
sůl s jódem Castello
100 g kořenové petržele
400 g tagliatelle Combino
100 ml  drůbežího vývaru
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
100 g brokolice
50 g sušených rajčat ve slunečnicovém a olivovém oleji Baresa
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe