Tajemství dokonalého květáku! Připravuji ho třikrát týdně.

Tajemství dokonalého květáku! Připravuji ho třikrát týdně.

Ingredience:
Květák - 1 kg
voda - 2 l
VAŘÍME 15 MIN
olej - 20 ml
sůl - 8 g
vejce - 3 ks
mouka - 80 g

na smažení:
olej - 20 ml
cibule - 100 g
žlutá paprika - 100 g
zelená paprika - 100 g
houby - 250 g
rajčata - 120 g
sůl - 5 g
černý pepř - 5 g
sladká paprika - 5 g
tvrdý sýr - 150 g
bešamelová omáčka - 200 g
slanina - 100 g
tvrdý sýr - 50 g
Velikost formy 22 X 28 cm
PEČEME na 180 °C / 30 MIN

na salát:
Listy hlávkového salátu - 100 g
cherry rajčata - 150 g
okurky - 150 g
zelená paprika - 120 g
červená cibule - 70 g
olivy kalamata - 100 g
sýr feta - 150 g
olivový olej - 40 ml
vinný ocet - 20 ml
sůl - 3 g
černý pepř - 3 g





Následuj nás na:
Youtube: https://www.youtube.com/c/Chutn%C3%BDTV
Facebook: https://www.facebook.com/Chutny.TV/
Instagram: https://www.instagram.com/chutnytv/