Takto se připravuje VEPŘO KNEDLO ZELO! ️

Pečená krkovice která se doslova rozpadá, omáčka z výpeku, zelí a knedlík. To je ideální sváteční oběd na kterém si všichni zaručeně pochutnají! Vepřové maso podávané se zelím a knedlíkem je české národní jídlo které má hlubokou tradici. Vyzkoušejte tradiční jídlo u vás doma! Přeji Vám dobrou chuť, Brepta!

Seznam ingrediencí:

Vepřové maso 1500 g
Cibule 6 ks
Sůl, pepř a kmín
Sádlo
Hladká a hrubá mouka
Špek 50 g
Kysané zelí 500 g
Cukr

►►► Vařte podle koření! ZDE: https://bit.ly/3Hr6Zv0

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám! (Ttrička a mikiny, prkénka, prémiové nože)

►►► https://www.receptybezbrepty.cz

#Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!