Tapas s mořskými plody - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Mořské plody jsou vynikající jako předkrm. Podívejte se jak Marcel připravuje tapas s mořskými plody a nahlédněte do Kuchyně Lidlu.
Viz recept Marcela na tapas s mořskými plody a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/tapas-s-morskymi-plody

Nákupní seznam
400 g celých uvařených krevet
300 g zakysané
smetany Pilos (18 % tuku)
1 lžička nastrouhaného zázvoru
1 lžička
květového medu Marlene
2 citrony
1 hrst čerstvých bylinek (máta, bazalka, petrželka)
½ pálivé papričky
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 francouzské bagety
olivový olej Primadonna
2 stroužky česneku
250 g majonézy Mikado
špetka mleté
ostré papriky Mikado
špetka kari Mikado
400 g mušlí
s provensálskou omáčkou
½ hrsti čerstvé petrželky
Na ozdobu:
lístky čerstvých bylinek (petrželka, bazalka, máta)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe