Tapiokový pudink - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Klasický pudink z kravského mléka má dnes již mnoho veganských alterantiv, které jsou nejenom zdravé, ale také velmi chutné. Šéfkuchař Roman Paulus na ukázku připravil tapiokový pudink. Tapioka jsou malé kuličky, které se získávají z tropického kořene maniok. Jedná se tedy o exotickou surovinu. Samotná příprava pudinku je snadná – potřebujete tapiokové perly uvařit ve vodě a kokosovém mléku s cukrem. Až budete mít hotovo, stačí výslednou hmotu smíchat s další porcí kokosového mléka, rozlít do skleniček, ozdobit ovocem, které máte nejraději, a nechat vychladnout. S čím si dáte pudink vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/tapiokovy-pudink

Suroviny:
- 100 g tapiokových perel
- 500 ml vody + voda na zalití
- 500 ml kokosového mléka
- asi 4 lžíce sladidla (cukru, medu, třtinového cukru, stévie)
- špetka soli
- ovocná omáčka (z jahod)
- čerstvé ovoce (jahody, borůvky)
- 2 mučenky (semínka)
- mango
- restovaný kokos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe