Tatarák po Italsku - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí (případně telecí) tatarský biftek patří k českým hospodským klasikám. Když ale chcete připravit lehčí verzi na letní grilovačku, hodí se tento recept od šéfkuchaře Romana Pauluse, který přichystal tatarák po italsku. Nenajdete v něm například syrové vejce, ale za to do něj přijde spousta parmezánu, který dodá ten správný italský šmrnc. Naučíte se i připravit jednoduché topinky na grilu a tatarák naservírovat s trochou rukoly, dalšího parmezánu a květy sedmikrásek. Už jste někdy tatarák se sýrem vyzkoušeli?

Suroviny:
· 600 g hovězího tatarského bifteku Řezníkova čerstvá porce
· 1 lžíce sekaných kapar Italiamo
· 1 lžička hrubozrnné hořčice Kania
· 2 lžíce sekané cibule
· 50 g řapíkatého celeru
· 50 g parmezánu Parmiggiano Reggiano Italiamo + na ozdobu
· 4 lžíce olivového oleje Italiamo + na topinky
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· listy řapíkatého celeru na dozdobení
· 4 plátky Řemeslného pecnu Náš kraj
· hrst čerstvé rukoly

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/tatarak-po-italsku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe