Tatarák s tuňákovou omáčkou a smaženou cibulkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tatarský biftek patří mezi naprosté klasiky hospodského pohoštění. Co si ho ale tentokrát dopřát trochu netradičně? Šéfkuchař Roman Paulus vás naučí recept na tatarský biftek s tuňákovou omáčkou. Zjistíte, jak správně tatarák namíchat i jak připravit speciální krémovou omáčku z tuňáka, kapar, žloutků a oleje, kterou můžete použít i jako osvěžující alternativu k tradiční majonéze nebo tatarské omáčce. Nakonec stačí už jen tataráček ozdobit křupavou cibulkou a opečeným chlebem. Zkusíte tento recept?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/tatarak-s-tunakovou-omackou-a-smazenou-cibulkou

Suroviny:
Tatarák:
- 400 g hovězího tatarského bifteku
- 2 lžíce sekané cibule
- 2 lžíce sekaných kořeněných okurčiček Cornichons Premium Freshona
- 2 lžíce lahůdkové cibulky
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s chilli Kania
- restovaná cibule Kania
- balený sladový Barbeque chléb
Omáčka:
- 1x plechovka (160 g) tuňáka v olivovém oleji Nixe
- 1 lžíce kapar Italiamo
- 1 lžíce citronové šťávy
- 2 vejce „M“ (žloutky)
- 1 lžíce sekané cibule
- 1 lžíce sekané listové petržele + na ozdobu
- 100 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe