Tatarský biftek s bruschettami a parmezánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Když víte, jak na to, je namíchání skvělého tataráku vlastně hračka. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil návod na skvělý domácí tatarský biftek, ke kterému potřebujete kromě mletého hovězího masa ještě žloutek, cibuli, chilli papričku, hořčici a kečup. Samozřejmostí jsou i topinky s česnekem, ale aby tento recept nebyl ledajaký, doporučujeme ho podávat kromě okurčiček a beraních rohů i se zelenými a černými olivami a hoblinkami parmezánu. S čím máte tatarák nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/tatarsky-biftek-s-bruschettami-a-parmezanem

Suroviny:
- 250 g hovězího tataráku
- 1 vejce „M“ (žloutek)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 lahůdkové cibulky
- 1 pálivá paprička
- 1 lžíce hořčice Grill&Fun
- 1 lžíce jemného kečupu Kania
- 3 krajíce bílého chleba
- 1 stroužek česneku

Servírování:
- 1 hrst salátu mix
- 1 hrst hoblinek parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- 1 hrst kořeněných okurčiček Cornichons Freshona
- 1 hrst oliv bez pecek (černé, zelené) Baresa
- 1 hrst sterilovaných beraních rohů

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe