Telecí kýta se šunkou a fenyklem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Telecí je velmi jemné maso, které nevyžaduje dlouhou úpravu. Ochutnejte telecí se španělskou šunkou Jamón Serrano, fenyklem a domácími bramborovými noky podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na Telecí kýta se šunkou a fenyklem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-kyta-se-sunkou-a-fenyklem

Nákupní seznam
4 telecí řízky Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvá bazalka
asi 16 plátků španělské šunky Jamon Serano Dulano Selection
extra panenský olivový olej Primadonna
hladká mouka Castello na pomoučení
150 ml sladkého bílého vína, např. Tokaji Szamorodni
1 lžíce másla Pilos
Zelenina:
1 červená cibule
1 fenykl
100 ml vývaru
8 ks cherry rajčat
listová petržel
Bramborové noky:
300 g brambor
1 vejce „M“
1 žloutek
asi 100 g hrubé mouky Castello

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe