Telecí medailonky s vajíčkem, dušenými fazolkami, rajčaty a papričkami - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU

Telecí maso se v kuchyni nevyskytuje tak často, jako třeba kuřecí, ale šéfkuchař Marcel Ihnačák vám dokáže, že by mělo! Připravil video recept na přírodní telecí medailonky, které doplnil originální přílohou v podobě fazolí s rajčaty, lahůdkovou cibulkou a pro trochu pikantnosti i česnekem a chilli papričkou. ️ A pokud by vám i to přišlo málo, určitě vám udělá radost sázené vejce, které celý recept krásně doplní. Co jste naposledy z telecího připravovali vy?

Suroviny:
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 4 stroužky česnek
· 1 pálivá paprička
· olivový olej Primadonna
· 150 g suché fazole Campo Largo
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 400 g krájená rajčata z konzervy Freshona
· 500 g telecí medailonky
· 1 lžíce máslo Pilos
· 4 vejce „M“
· 100 g čerstvá rukola
· ½ citron (šťáva)
· 50 g parmazán Parmigiano Reggiano Italiamo

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/teleci-medailonky-s-vajickem-dusenymi-fazolkami-rajcaty-a-paprickami

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava přílohy
1:17 Příprava masa
1:45 Nasypání fazolí
2:01 Pečení masa
2:04 Příprava volského oka
2:15 Dodělání fazolí i masa
2:36 Dochucení
2:55 Příprava volského oka
3:40 Servírování