Telecí ossobuco po milánsku - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Italská kuchyně nekončí u pizzy a těstovin. Vyzkoušejte se šéfkuchařem Romanem Paulusem měkké telecí ossobuco po milánsku. Tento italský recept z telecího masa je nevšední pochoutka středomořské kuchyně, se kterou uděláte dojem na každého milovníka masa. Kromě toho, jak na ossobuco („osso buco“ volně přeloženo znamená „kost s dírou“) správně zredukovat omáčku neboli sos, se dozvíte i recept na kuskusový salát se zeleninou. Ten funguje nejenom jako skvělá a jednoduchá příloha, ale sám o sobě také jako rychlá a lehká večeře. Už jste „osobuko“ někdy vyzkoušeli? Napište nám o tom!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/teleci-ossobuco-po-milansku

Suroviny:
Ossobuco po milánsku:
- 4 kusy telecího ossobuca Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- hladká mouka Castello na pomoučnění
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
- 3 lžíce másla Pilos
- 2 cibule
- snítka čerstvého rozmarýnu
- 300 ml bílého suchého vína Soave
- asi 1 l vody
Kuskusový salát:
- 300 g vařeného kuskusu Campo Largo
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
- 80 g papriky různých barev
- 80 g cukety
- čerstvá listová petržel
Servírování:
- 1 citron (kůra)
- 2 větvičky cherry rajčat
- čerstvá listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe