Telecí ossobuco s brambory - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si skutečnou italskou specialitu. Podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka to je hračka. Tentokrát připravil italské telecí ossobuco se zeleninou. Zjistíte, jak správně maso připravit i jaká zelenina se k němu hodí. Marcel Ihnačák zvolil mrkev, řapíkatý celer, česnek a brambory. Už tak skvělé jídlo ještě vylepší loupaná rajčata a suché červené víno – aby ossobuco získalo ten správný italský nádech. Ze všeho nejlepší ale je, že si vystačíte s jedním jediným hrncem! Už jste tuhle specialitu někdy ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-ossobuco-s-brambory

Suroviny:
- 2 plátky telecího ossobuca Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- hladká mouka Belbake
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 mrkve
- 3 řapíky celeru
- 3 bobkové listy Kania
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 200 g malých brambor
- 3 větvičky čerstvého rozmarýnu
- 400 g krájených loupaných rajčat z konzervy Freshona
- 100 ml červeného suchého vína Bordeaux
- čerstvá petrželová nať


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe