Telecí řízky s chřestem a s houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Mnoho fanoušků masa ví, že telecí řízky jsou jedny z nejlepších. Proto se do nich pustil i šéfkuchař Marcel Ihnačák, který je tentokrát připravil na přírodno se svěžími surovinami, jako je zelený a bílý chřest a čerstvé houby (hlíva ústřičná, hnědé a bílé žampiony). Naučíte se, jak správně očistit chřest, jak připravit telecí řízky i jak z nich v pánvi vykouzlit rychlé a chutné jídlo. Vše krásně doplní i sklenka bílého vína (v jídle i na stole), pálivá paprička a několik hoblinek parmezánu. Z jakého masa máte nejraději řízky vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-rizky-s-chrestem-a-s-houbami

Suroviny:
- 200 g chřestu (zelený i bílý)
- 200 g čerstvých hub (hlíva ústřičná, hnědé a bílé žampiony)
- 3 stroužky česneku
- 1 pálivá paprička
- 2 telecí řízky z vrchního šálu Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- extra panenský olivový olej Primadonna
- 1,5 lžíce másla Pilos
- 100 ml bílého suchého vína
- čerstvá listová petržel
- 1 hrst hoblin parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe