Telecí řízky v kukuřičných lupíncích s batáty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dnes servírujeme pravou americkou pochoutku lahodící i českým jazýčkům – telecí řízky obalované v cornflakes podávané se šťouchanými batáty. Jak na to vám ukáže Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Recept na netradiční verzi klasické české kuchyně s neobvyklými sladkými bramborami, kukuřičnou strouhankou a řízky smaženými na sádle snadno inspiruje, co uvařit k rodinnému obědu, který zachutná všem.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-rizky-v-kukuricnych-lupincich-s-bataty

Suroviny:
Pečené batáty
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- čerstvý tymián
- 2 batáty
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
- 200 ml vroucí vody
- ½ citronu (šťáva)
Telecí řízky
- 4 telecí řízky z kýty Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- hladká mouka Castello (na obalení)
- 2 vejce
- 250 g kukuřičných lupínků - cornflakes Crownfield
- 2 lžíce vepřového sádla Pikok
- 4 lžíce sušených brusinek Alesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe