Telecí steak se slaninou a s houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil výborný steak z telecího masa s jednoduchou směsí z různých druhů hub a slaniny. Kouzlo receptu spočívá v tom, že prakticky vše připravíte v jedné jediné pánvi a že můžete zužitkovat všechny druhy hub, které zrovna najdete v lese nebo v obchodě – žampiony, hřiby, lišky nebo i hlívu ústřičnou. Pokud budete chtít, můžete si jako lehkou přílohu nachystat i salát s fenyklem a sušenými rajčaty. Jak propečený steak si uděláte, už je jen na vás. Napište nám svou preferenci do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-steak-se-slaninou-a-s-houbami

Suroviny:
Telecí steaky:
- 2 telecí steaky ze hřbetu Řezníkova čerstvá porce
- 50 g uzené slaniny Pikok
- 1 hrst hub (hlíva, kuřátka, bílé a hnědé žampióny)
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce másla Pilos
- čerstvý tymián
- čerstvá listová petržel
- 20 g parmazánu Parmigiano Reggiano Italiamo
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
Salát:
- 1 hrst salátu mix
- ½ fenyklu
- 50 g sušených rajčat Italiamo
- 1 citron (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe