Telecí T-bone steak s hlívou a špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Čas od času přijde ta správná chvíle na pořádný steak a jedním z těch nejlepších je telecí T-bone. Jeden takový připravil i šéfkuchař Marcel Ihnačák, který vás ve svém video receptu naučí, jak správně steak nařezat, aby se během pečení nestahoval, i jak přesně postupovat během jeho restování, aby byl výsledek na talíři co možná nejlepší. Telecí (či hovězí) steak potřebuje jen pár minut, a tak se k němu hodí i rychlá příloha. Tou je v tomto případě restovaná hlíva ústřičná se špenátem, ale pochutnáte si třeba i s domácími hranolky. Z jakého masa si steak dopřáváte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-t-bone-steak-s-hlivou-a-spenatem

Suroviny:
- 1 telecí T-bone steak
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- olivový olej Primadonna
- 2 lžíce másla Pilos
- ½ citronu
- 1 červená cibule
- 3 stroužky česneku
- 100 g hlívy ústřičné
- 50 g mladého špenátu
- 50 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
- čerstvá listová petržel
- čerstvý koriandr

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe