Terina s pistáciemi a marinovanou červenou řepou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vynikající domácí pašticka s pistáciemi. Skvěle chutná s nakládanou červenou řepou a křupavou opečenou bagetou.
Viz recept Marcela na terina s pistáciemi a marinovanou červenou řepou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
http://kuchynelidlu.cz/product/terina-s-pistaciemi-a-marinovanou-cervenou-repou

Nákupní seznam
1 kg mletého masa mix Čerstvá porce
100 g pistácií Alesto
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 hrst čerstvých bylinek (máta, bazalka, petrželka)
2 lžíce selského sádla
3 stroužky česneku
100 g šunky sušené vzduchem Dulano
500 g čerstvé červené řepy
150 ml balsamica Acentino
2 lžíce třtinového cukru
špetka mleté skořice Mikado
1 pomeranč
1 menší červená cibule
2 bílé bagety
olivový olej Italiamo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe