Těstoviny s kachním masem, rajčaty a parmezánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pekli jste kachnu a zbylo vám kachní maso? Zapomeňte na rizoto a uvařte si lahodné těstoviny s opečenými rajčaty a parmezánem. Marcel Ihnačák vám ve videu Kuchyně Lidlu prozradí jednoduchý a rychlý recept, vhodný i pro začátečníky, který pomůže neplýtvat jídlem a zdělat všechno zbylé maso z vypečené kachny, husy nebo třeba pečeného kuřete.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/testoviny-s-kachnim-masem-rajcaty-a-parmezanem

Suroviny:
- 300 g pečeného kachního masa (můžeme použít i maso, které nám zbylo)
- extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 řapíky celeru
- 3 stroužky česneku
- 6 lahůdkových cibulek
- 150 g cherry rajčátek (červené, žluté)
- čerstvý rozmarýn
- 300 ml bílého suchého vína Soave
- 425 ml loupaných rajčat Freshona
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 400 g čerstvých těstovin Pappardelle Chef Select
parmezán Parmigiano Reggiano Lovilio (na posypání)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe