Těstoviny s pestem, krémovým sýrem a krůtími prsy - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Snadný a chutný oběd nebo rychlá a poměrně lehká večeře. ️ S těstovinami dokážete na talíři vykouzlit stovky různých jídel a jedno z nich připravil i šéfkuchař Roman Paulus. Naučí vás jednoduchou omáčku z dvoubarevných cherry rajčat, česneku a bílého vína, kterou doplňuje o krůtí maso (můžete ale použít i kuřecí) a tagliatelle. To nejlepší na tomto receptu ale nejsou ve skutečnosti čerstvé těstoviny nebo voňavé bazalkové pesto, ale burrata, což je speciální druh mozzarelly, který je uvnitř krásně smetanový a který dokáže na první pohled obyčejný talíř s těstovinami posunout na úplně jinou úroveň. Už jste ji někdy vyzkoušeli?

· 4 lžíce extra panenský olivový olej Italiamo
· 4 stroužky česnek
· 400 g krůtí prsa Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 20 cherry rajčata (mix barev)
· 200 ml suché bílé víno Soave
· 400 g čerstvé tagliatelle Italiamo
· 190 g pesto alla genovese Italiamo
· 4 burrata (či buvolí mozzarella) Italiamo
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 1 snítka čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/testoviny-s-pestem-kremovym-syrem-a-krutimi-prsy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Základ
0:40 přidání masa
1:06 Rajčata
1:24 podlití vínem
1:35 Vaření těstovin
1:55 Smíchání s omáčkou
2:43 Dokončení pestem, burratou, bylinkami
3:44 Závěr