Tofu obalené v arašídech s restovanou zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Někdo tofu miluje a jiný ho zase nemůže vystát. Po tomto receptu si ho ale oblíbí určitě všichni. Šéfkuchař Roman Paulus připravil návod na jednoduchý oběd nebo večeři, na které si pochutnají i vegetariáni a vegani. Inspiraci pro něj našel v asijské kuchyni. Naučí vás, jak si připravit těstíčko na obalování tofu z mletých arašídů, chilli a kokosového mléka, jak správně uvařit soba nudle (ty můžete nahradit i udon nudlemi) a nakonec i jak co nejlépe orestovat zeleninu, aby byla pěkně opečená, ale stále příjemně křupavá. Roman Paulus zvolil pro tento recept mrkev, cibuli a nakonec i houby, ale skvěle se bude hodit i brokolice nebo pak choi. A jak to máte s tofu vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/tofu-obalene-v-arasidech-s-restovanou-zeleninou

Suroviny:
- 120 g pražených a solených arašídů Alesto + na obalení
- 30 g sladké chilli omáčky Vitasia
- 50 g kokosového mléka Freshona
- 20 g sójové omáčky Vitasia
- 2 tofu Chef Select
- bio kokosový olej Vitasia
- 8 stroužků česneku
- 50 g zázvoru
- 50 g pálivých papriček
- 200 g mrkve
- 2 cibule
- 200 g hlívy ústřičné
- 200 g žampionů
- ½ balení soba nudlí Vitasia
- 8 lžic tmavé wok omáčky Vitasia
- 2 hrsti koriandru
- 2 lahůdkové cibulky
- smažená cibulka na ozdobu


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe