Tofu steak s hlívou, cherry rajčaty a česnekem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Se správnou přípravou je tofu výborná pochoutka! To dokazuje i recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který připravil tofu steaky se směsí sekaných rajčat a restované hlívy ústřičné. Protože samotná příprava tofu je jednoduchá, zaměříte se při vaření zejména na přílohu. Restovaná hlíva ústřičná (ale můžete přidat i žampiony) chutná skvěle s cherry rajčátky, česnekem, ale také trochou třtinového cukru. Celý vegetariánský recept pak výborně doplní salát polníček s limetkovou šťávou. Jak máte tofu nejraději vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/tofu-steak-s-hlivou-cherry-rajcaty-a-cesnekem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava tofu
0:35 Příprava hlívy a rajčat
1:30 Lahůdková cibulka
1:40 Příprava tofu na pánev a smažení
2:18 Dodělání zeleninové směsi
3:41 Příprava zeleninového salátu
4:04 Servírování