Tradiční domácí lasagna - nejlepší recept… a jak dobře vypadá! | Chutný TV

Tradiční domácí lasagna - nejlepší recept… a jak dobře vypadá! | Chutný TV

SUROVINY:

Červená cibule
2 ks
Česnek 5-7 stroužků
Olivový olej 50 ml
Mleté hovězí / vepřové maso 1200 g
Sůl 1 čajová lžička
Černý pepř 1 čajová lžička
Sladká paprika 1 teaspoon
Sušená bazalka 2 čajové lžičky
Sušené oregano 2 čajové lžičky
Konzervované kousky rajčat (3 konzervy 400 g) 1200 g
Voda 1 l
VAŘÍME NA MÍRNÉM OHNI 2 H 30 MIN
Rajčata nakrájená na kostičky 400 g
Olivový olej 2 polévkové lžíce
Lasagna plátky (nevařené) 400 g
Masová omáčka
Petržel 2 polévkové lžíce
Parmazán 100 g
Máslo 80 g
Mouka 80 g
Mléko 1 l
Sůl 1 čajová lžička
Mletý muškátový květ 1 čajová lžička
Mozzarella 700 g
Eidam 150 g
PEČEME NA 200 °C / 55 MIN (poté sundáme alobal) a PEČEME NA 200 °C / 5 MIN