Trhaná krkovice na pivu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vepřová krkovice je jedno z nejlepších mas na grilování. Připravíte z ní však i skvělé trhané maso. Ani tento recept nesmí chybět v Kuchyni Lidlu.
Viz recept Romana na trhaná krkovice na pivu a avokáda a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/trhana-krkovice-na-pivu

Nákupní seznam
1 kg vepřové krkovice bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
grilovací koření Mikado
2 cibule
1 palice česneku
500 ml světlého piva Argus Maestic
4 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Duc de Coeur
2 lahůdkové cibulky
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
kovářský chléb
kořeněné okurčičky Cornichons Freshona na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe