Trhaná vepřová krkovice na grilu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Už jste někdy měli trhané vepřové? Je to pochoutka, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak připravit suchou marinádu z koření, ve které můžete maso nechat odpočívat klidně několik hodin. ⏰ Samotné grilování je pak program na celý den – trvá celkem osm hodin – ale můžete si být jisti, že výsledek bude stát za to. Nakonec už stačí jen maso pomocí dvou vidliček natrhat a dopřát si ho třeba na chlebové topince. Co nejlepšího z trhaného vepřového jste kdy měli? Pochlubte se v komentářích!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/trhana-veprova-krkovice-na-grilu

Suroviny:
- 1 kg vepřové krkovice
- chléb
- barbecue omáčka Grill&Fun
- smažená šalotka
- lahůdková cibulka
Kořenicí směs (RUB):
- 320 g mletého římského kmínu
- 300 g sušeného česneku
- 100 g sušených chilli vloček
- 170 g černého mletého pepře
- 100 g sušeného oregana
- 750 g soli

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe