Tvarohovo-bramborové pirožky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na výborné jídlo vám budou stačit i jednoduché suroviny, jako jsou mouka, brambory a tvaroh. Důkazem jsou i tyto pirožky podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Ačkoliv se vařené pirohy na talíři krásně vyjímají, jejich příprava je překvapivě snadná a pokud budete chtít, zvládnou vám s tím pomoci i děti, kterým bude jejich vlastní práce o to více chutnat. Roman Paulus plní pirožky vařenými brambory a tvarohem, ale vyzkoušet můžete i takřka libovolné náplně – například maso, špenát nebo sýr. K servírování vám pak postačí už jenom trochu másla a zakysané smetany a můžete podávat! ️ Čím byste si pirohy naplnili nejraději vy?

Suroviny:
Těsto:
· 250 g hladká mouka Belbake + na podsypání
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 1 lžíce rostlinný olej Primadonna
· 150 g voda
Pirohy:
· 200 g brambory
· 100 g hrudkovitý tvaroh Pilos
· 2 lžíce máslo Pilos
· 1 malá cibule
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g zakysaná smetana (16 % tuku) Pilos
· 1 snítka čerstvá pažitka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/tvarohovo-bramborove-pirozky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava těsta
0:40 Příprava náplně
1:23 Vyválení těsta
2:05 Plnění pirožků
2:26 Zavaření v osolené vodě
2:41 Přendání na pánev
3:17 Servírování