Tvarůžkový tatarák - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU
Hovězí (či telecí) tatarák je klasika, podobně jako tatarský biftek z lososa. Už jste ale někdy vyzkoušeli tvarůžkový tatarák? Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na tatarský biftek z tohoto aromatického sýru, ve kterém používá oba jeho nejznámější druhy – jak kmínové tvarůžky, tak ty s ušlechtilou plísní. Zjistíte, jak snadné je takovou dobrotu připravit – stačí nasekané tvarůžky smíchat s dalšími surovinami, jako jsou pažitka, mletá paprika nebo pivo. Na závěr nezapomeňte podávat s čerstvou topinkou a nakládanou červenou cibulí. Napište nám do komentářů, z čeho máte tatarák nejraději vy!
Suroviny:
· 200 g mini tvarůžky Pilos
· 1 lžíce světlé pivo Argus
· 1 lžíce sekaná pažitka + na ozdobu
· 1,5 červená cibule
· 1 lžička sladká mletá Kania
· 1 čerstvá pálivá paprička
· 1 špetka celý kmín Kania
· 1 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 70 g čerstvý sýr Palouček Pilos
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 50 g marinovaná červená cibule k podávání
· 4 topinky k podávání (případně bezlepkové)
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/tvaruzkovy-tatarak
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
0:00 ÚVod
0:12 Posekání tvarůžků v mixéru
0:47 Přidání piva a další surovin
1:42 Odležení a dochucení
2:00 Servírování a ozdobení
2:50 Závěr
Suroviny:
· 200 g mini tvarůžky Pilos
· 1 lžíce světlé pivo Argus
· 1 lžíce sekaná pažitka + na ozdobu
· 1,5 červená cibule
· 1 lžička sladká mletá Kania
· 1 čerstvá pálivá paprička
· 1 špetka celý kmín Kania
· 1 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 70 g čerstvý sýr Palouček Pilos
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 50 g marinovaná červená cibule k podávání
· 4 topinky k podávání (případně bezlepkové)
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/tvaruzkovy-tatarak
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
0:00 ÚVod
0:12 Posekání tvarůžků v mixéru
0:47 Přidání piva a další surovin
1:42 Odležení a dochucení
2:00 Servírování a ozdobení
2:50 Závěr