Typické asijské koření - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Šéfkuchař Roman Paulus se v rámci svého objevování asijské kuchyně vydal zjistit více o tamějším koření. Podívejte se s ním, jak se sklízí takový zázvor nebo kurkuma, které jsou nezbytnou součástí indické kuchyně, ale třeba také citronová tráva. Ta se u nás nepoužívá tak často, ale přesto dokáže dát jídlům skvělý šmrnc. Uvidíte také koření, kterému se říká „kari listy“ a také to, jak se pěstuje pepř. A pokud si myslíte, že černý, bílý a zelený pepř jsou úplně různé rostliny, vysvětlí vám Roman Paulus, že tomu tak docela není. Jaké exotické koření patří mezi vaše nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/typicke-asijske-koreni

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:22 Citronová tráva
1:18 Zázvor
2:25 Kurkuma
3:21 Kari listy
4:12 Pepř