Vanilkové éclair s čokoládou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Tradiční žloutkové věnečky jsou klasika, kterou jste určitě už mnohokrát ochutnali. Vyzkoušeli jste ale i francouzské éclairky, které se těm našim věnečkům a větrníkům náramně podobají? Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak připravit vanilkovou náplň do těchto zákusků z odpalovaného těsta i jak je s pomocí cukrářského sáčku naplnit. Nakonec můžete každou éclair namočit do čokoládové ganache a posypat svými oblíbenými restovanými ořechy. Vyzkoušíte?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/vanilkove-eclair-s-cokoladou

Suroviny:
- 250 ml plnotučného mléka
- 140 g krupicového cukru
- 1 vanilkový lusk (semínka)
- 60 g másla
- 30 g hladké mouky
- 30 g kukuřičného škrobu
- 100 ml smetany ke šlehání (33 %)
- upečené základy na éclair
- čokoládová ganache
- sekané lískové ořechy na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe