Vanilkový cheesecake - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Cheesecake patří zcela zaslouženě mezi nejoblíbenější dorty. Připravit si ho doma je navíc vcelku snadné a ještě vám s tím pomůže šéfkuchař Roman Paulus. Až budete mít hotový korpus z nadrcených a upěchovaných sušenek, můžete se pustit do přípravu samotné náplně cheesecaku. K tomu budete potřebovat kromě krémového sýra (například Paloučku) ještě cukr a nejlépe semínka z pravého vanilkového cukru (použít ale můžete i samotné vanilkové aroma nebo vanilkový cukr). Chybět nesmí ani trocha mouky, vejce a zakysané smetany. Hotovo budete mít už za hodinu pečení a další hodinu chlazení. Už jste někdy domácí cheesecake vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/vanilkovy-cheesecake

Suroviny:
Náplň:
- 550 g krémového sýra Palouček
- 100 g krupicového cukru
- 1 vanilkový lusk (nebo 1 vanilkový cukr)
- 3 vejce „M“ + 1 žloutek
- 100 g zakysané smetany (16 % tuku)
- 1 lžíce hladké mouky
- špetka soli
- korpus na chessecake

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe