Vánoční zelňačka - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zima se blíží a je nejvyšší čas začít přemýšlet o svátečním menu. Tento týden pro vás máme recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka na výjimečnou vánoční zelňačku. Podívejte video Kuchyně Lidlu a dozvíte se, jak krok za krokem připravit tuto skvělou polévku. Jakmile ji ochutnáte, propadnete kouzlu této jedinečné slovenské vánoční tradice.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/vanocni-zelnacka

Suroviny:
Zelňačka
- 1 lžíce vepřového sádla Pikok
- 200 g maďarské klobásy Pikok
- 2 cibule
- 4 bobkové listy Kania
- celý černý pepř Kania
- nové koření Kania
- 300 g vepřové plece Řezníkova čerstvá porce
- 4 stroužky česneku
- mletá sladká paprika Kania
- 800 g kysaného zelí Chef Select
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 2 litry vody
- 200 g uzeného vepřového kolena
- 1 hrst sušených švestek Alesto
- 1 hrst sušených hub
Příloha
- extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 bílý chléb
- 1 stroužek česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe