Vařená plec s rajskou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nejlepší rajskou vaří samozřejmě maminky, ale vaše vlastní může být hned druhá v pořadí! ‍ Šéfkuchař Roman Paulus připravil tradiční recept na rajskou omáčku z vařené kulaté plece (neboli falešné svíčkové). Ve videonávodu se naučíte vše – jak špikovat maso, jak připravit zeleninový základ i jak omáčku propasírovat. I když to není žádná rychlovka na pár minut, u výtečného nedělního oběda s celou rodinou ji rozhodně oceníte. Jaký je váš oblíbený tradiční recept? Napište nám do komentářů.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/varena-plec-s-rajskou-omackou


Suroviny:
- 800 g falešné svíčkové (hovězí kulaté plece) Řezníkova čerstvá porce
- 100 g anglické slaniny Pikok v celku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- řepkový olej Vita D'or
- 50 g mrkve + 1 kus na špikování
- 50 g celeru
- 50 g petržele
- 5 bobkových listů Kania
- 8 kuliček celého černého pepře Kania
- 4 kuličky nového koření Kania
- 1 cibule
- 2 lžíce krupicového cukru Castello
- 100 g rajčatového protlaku Kania
- asi 1 l hovězího vývaru
- ½ lžičky mleté skořice Kania
- 1 citron (šťáva)
- 50 g másla Pilos
- houskový knedlík

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe