Vařený rump steak s pažitkovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Steak nemusíte připravovat jen na grilu – ochutnejte jej vařený s kořenovou zeleninou. Chuť tohoto pokrmu doladí pažitková omáčka a lahodné máslové noky.
Viz recept Romana na vařený rump steak s pažitkovou omáčkoua nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/vareny-rump-steak-s-pazitkovou-omackou

Nákupní seznam
4 plátky českého rump steaku Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
100 g mrkve
70 g petržele
70 g celeru
60 g řapíkatého celeru
4 menší cibule
5 bobkových listů Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
5 kuliček nového koření Mikado
60 g másla Pilos
6 vajec “M“
30 g hladké mouky Castello
80 g toastového máslového chleba Rivercote + 3 plátky na přípravu omáčky
čerstvé mléko Pilos (3,5 % tuku) na namočení chleba
100 ml hovězího vývaru
100 ml rostlinného oleje Promienna
4 lžíce pažitky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe