Vegetariánský hamburger - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste někdy měli vegetariánský burger, který chutná jako ten klasický? V Lidlu teď najdete speciální „veganské maso“ Next Level Meat, které chutná jako šťavnaté hovězí a přitom je čistě rostlinné. Šéfkuchař Marcel Ihnačák z něj tentokrát připravil vegetariánské burgery s parmezánem a zakysanou smetanou. Vyzkoušejte je doma v rostlinné variantě, nebo nahraďte veganské maso hovězím a připravte si na letní grilovačce legendární domácí hamburgery. Do komentářů nám nezapomeňte napsat, jak vám chutnalo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/vegetariansky-hamburger

Suroviny:
- 2 veganské burgery Next Level Meat
- 1 cuketa
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- 2 žlutá rajčata
- 1 pálivá paprička
- 2 bulky na burger
- 2 lžíce zakysané smetany Pilos
- 1 hrst rukoly
- 2 lžíce jemného bio kečupu Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe