Vejce Benedikt na 4 způsoby - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pokud chcete překvapit neobvyklou luxusní snídaní, pak je tohle video určené přímo vám. Jak připravit vejce benedikt předvede šéfkuchař Roman Paulus v Kulinářské akademii Lidlu. Nabídne 4 způsoby vajec Benedikt včetně vejce do skla a vegetariánské varianty. Naučí nás i správný způsob přípravy pošírovaných vajec (někdy zvaných „zastřená“). Nachystejte si tedy avokádo, uzeného lososa a anglické muffiny a šup do kuchyně potěšit své blízké . Dobrou chuť.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/vejce-benedikt-na-4-zpusoby

Suroviny:
- 1 lžíce másla
- ½ šalotky
- 1 hrst baby špenátu
- 4 čerstvá vejce „M“
- ocet
- 3 anglické muffiny
- plátek uzeného lososa
- plátek šunky
- ½ avokáda
- sůl
- holandská omáčka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe